dnevne ponude sa popustima
Akademija Oxford Srbija
Svakodnevna obaveštenja o popustima!
 


na Emailing Listu


Prebaci na   
Zasto Bas Mi DnevnePonude.Com Popusti
Sortiraj:
prev next

ZAŠTO BAŠ MI ?

Jednostavno, imamo 16 godina iskustva sa izradom web prezentacija, softvera, a pre svega Optimizacijom samih sajtova pa i ovog što je Vama najbitnije.

Naime kotiramo se odlično na google kao i na ostalim pretraživačima što dalje znači da imamo odličnu posećenost a samim tim i više korisnika dolazi do Vašeg sajta.

Naš Agregator sajtova grupne kupovine i akcija je jedinstven softver koji je napravljen od nule, ceo KOD je autentičan i ne postoji isti takav na internetu.


Bazira se na unosu u našu MSQL bazu, što daje mogućnost da se Vaša ponuda praktično kompletna nađe na nekom drugom sajtu sem Vašeg, svaka ponuda ima svoje ključne reči i link ka Vašoj stranici gde se ta ponuda nalazi što daje mogućnost da se Vaša stranica bolje kotira na pretraživačima.

Sajt je veoma pregledan a korisnik ima mogućnost da praktično razvrsta ponude po svim mogućim parametrima: Zemlji, Gradu, Najnoviji, po Popustu, po Ceni, po Završetku ponude, po sajtovima kao i da pogleda prošle ponude, današnje i aktivne.

Pored emailing liste gde korisnici mogu da se prijave i dobijaju najnovije ponude na svoj email, mogu i da pretražuju kompletan sajt ako traže baš nešto konkretno.

Naravno u planu imamo i otvaranje SMS servisa kako bi korisnici mogli najnovije ponude da dobijaju i na mobilni telefon.

Ali to naravno nije sve, Pored ovog sajta zakupili smo još 8 sajtova, tako da će u narednom periodu Vaše ponude da se automatski izlistavaju na svim tim sajtovima (spisak sajtova možete pogledati na dnu naše stranice).

Aktivirali smo i automatski Unos Vaših ponuda putem XML linka.

Naravno mi ne bi bili Autentični da ne izađemo Vama u susret sa još nekim pogodnostima tako da smo odlučili da pored Vaših ponuda koje možete stavljati neograničeno, pored Vaših linkova koji će se nalaziti na naša 10 sajta kako bi Vas pretraživači što bolje kotirali, Vaš link ćemo postaviti na još 8 sajtova u kategorijama Grupne Kupovine i Akcije a to su:

Sobzirom da je naš moto ''URADI I DAJ DUPLO VIŠE NEGO ŠTO TO ZAPRAVO KOŠTA'' odlučili smo da do 1. Juna 2014. godine sve bude TOTALNO BESPLATNO !!!

Svi koji se prijave imaće mnogobrojne mogućnosti i dosta poseta sa naših sajtova, naravno cela ideja je da to jednog dana i košta ali samo ako Vam mi pošaljemo dobar broj korisnika zauzvrat na Vaš sajt.

Nakon otvaranja naloga kod nas, imate i statistiku Unikatnih izlaza sa svih naših sajtova ka Vašem sajtu, što je još jedan način da pratite koliko Vam mi ustvari šaljemo posetilaca stim što uvek možete proveriti Vaš CPANEL i uporediti statistike, videćete da se uopšte ne razlikuju i da su IDENTIČNE...

Javite nam se putem kontakt stranice već danas i krenite da ostvarujete prihod. Nemožete ništa da izgubite, samo ćete dobiti.

Veliki pozdrav od ekipe sajta  dnevneponude.com